Termeni si Conditii

Confidentialitate

Noi respectăm cu strictete confidentialitatea datelor clienților. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul CadouriSuveniruri.ro, ele fiind accesibile numai de către personalul autorizat al Societătii prin reteaua internă. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.
Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc. În niciun caz acestea nu vor fi furnizate unei terțe părți.
Nu încurajăm spam-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastra de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.
www.cadourisuveniruri.ro folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul societății. În cazul pierderii de informații cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ului CadouriSuveniruri.ro, societatea nu-și asumă nicio responsabilitate.

Cum comand?

Adaugarea produselor in cos se face prin apasarea butonului Adauga in cos, butonul se poate gasi pe paginile cu produse in partea dreapta.
Inainte de a adauga un produs in cos, verificati daca mai sunt cerinte. Exemplu la tricouri va trebui sa selectati marimea tricoului, XS, S, M, L, XL, XXL, iar la cani modelul acestora.
Dupa ce ati apasat butonul „Adauga in cos”, cosul se va reactualiza automat, veti observa acest lucru in partea stanga a site-ului „Cos cumparaturi„.
Dupa ce ati adaugat produsul dorit, puteti continua cumparaturile sau puteti finaliza comanda.
Finalizarea se face prin apasarea butonului „Finalizare comanda” ce se gaseste in partea stanga sub cosul de cumparaturi sau puteti accesa „Cos cumparaturi” din meniul de sus al site-ului.
In pagina respectiva veti gasi o lista detaliata cu produsele comandate, de asemenea puteti schimba cantitatea dorita sau puteti sterge produse din cos.
Apoi puteti finaliza comanda, completand formularul ce se gaseste in aceasi pagina.
Dupa completare finalizati comanda prin apasarea butonului „Trimiteti comanda„.
Comanda ne va fi trimisă, iar un operator vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru confirmare.

Livrare produse

Comenzile lansate pana la ora 13:00 se trimit in ziua respectiva (daca nu necesita o prelucrare deosebita), cele plasate dupa aceasta ora se livreaza in ziua urmatoare.

Produsele se pot livra prin servicii de curierat sau puteti ridica produsele personal de la magazinul nostru din Constanta.
Metoda de livrare se va alege inainte de finalizarea comenzii din formularul de comanda.

Livrarea se va face astfel:
Ridicarea personala de la sediul nostru: str. Stefan cel Mare, 51-53, Constanta (vis-a-vis de Tomis Mall).

Pentru livrarile in afara Constantei plata se face la Livrare, costul transportului fiind cel afisat pentru comenzile livrate in localitatile unde curierul are acoperire. Pentru localitatile ce nu se incadreaza in aria de acoperire a curierului, acesta percepe costuri suplimentare.

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura). Curierii cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).
Sunteti rugati sa efectuati verificarea si proba la primirea produselor in prezenta reprezentantului. Livrarea facuta prin personalul propriu, nu poate fi considerata comert la distanta si ca urmare nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile.

De asemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediu se aplica aceeasi regula de mai sus, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 10 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 5 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii, in functie de modalitatea de livrare solicitata. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anunțându-vă în prealabil despre această situație.
In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

Va rugam sa verificati produsele primite prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. S.C. C&A Connection S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

CadouriSuveniruri.ro livreaza in afara Constantei prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid.
Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, CadouriSuveniruri.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre, ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului.

Returnarea produselor
CadouriSuveniruri.ro va ofera posibilitatea de a oferi cadouri speciale pe toate gusturile. Daca insa nu sunteti multumiti de cadourile cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.
Clientii CadouriSuveniruri.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara a plati penalitati. Costul returnarii va fi suportat de client, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
CadouriSuveniruri.rova inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si/sau a altor documente incheiate intre parti. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare NU includ cheltuielile de transport.
Nu se pot returna produsele deteriorate prin nerespectarea conditiilor de utilizare sau de garantie de catre client.

Plata produselor

Plata produselor se va face la primirea coletului de catre client in sistem ramburs. In colet se va gasi factura corespunzatoare comenzii, de aceea va rugam sa completati cu atentie datele de facturare.
Costul transportului va fi suportat de client si se va achita la primirea coletului prin curier / posta. Acesta se va adauga la valoarea comenzii in functie de metoda de livrare aleasa.

Pentru livrarile in afara Constantei plata se face la Livrare.

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si bon fiscal). Curierii cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).
Plata produselor ridicate de la sediul nostru din str. Stefan cel Mare 51-53, Constanta, nu va include nicio taxa suplimentara fata de pretul afisat pe site si care v-a fost comunicat la finalizarea, respectiv confirmarea comenzii.

Magazin CADOURISUVENIRURI® Toate drepturile rezervate 2022.