Livrare si Retur

Livrare produse

Comenzile lansate pana la ora 13:00 se trimit in ziua respectiva (daca nu necesita o prelucrare deosebita), cele plasate dupa aceasta ora se livreaza in ziua urmatoare.

Produsele se pot livra prin servicii de curierat sau puteti ridica produsele personal de la magazinul nostru din Constanta.
Metoda de livrare se va alege inainte de finalizarea comenzii din formularul de comanda.

Livrarea se va face astfel:
Ridicarea personala de la sediul nostru: str. Stefan cel Mare, 53, Constanta (vis-a-vis de Tomis Mall).

Pentru livrarile in afara Constantei plata se face la Livrare, costul transportului fiind cel afisat pentru comenzile livrate in localitatile unde curierul are acoperire. Pentru localitatile ce nu se incadreaza in aria de acoperire a curierului, acesta percepe costuri suplimentare.

Plata la livrare in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura). Curierii cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).
Sunteti rugati sa efectuati verificarea si proba la primirea produselor in prezenta reprezentantului. 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 5 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii, in functie de modalitatea de livrare solicitata. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anunțându-vă în prealabil despre această situație.

In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

Va rugam sa verificati produsele primite prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. S.C. C&A Connection S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

CadouriSuveniruri.ro livreaza in afara Constantei prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid.
Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, CadouriSuveniruri.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre, ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului.

Returnarea produselor
CadouriSuveniruri.ro va ofera posibilitatea de a oferi cadouri speciale pe toate gusturile. Daca insa nu sunteti multumiti de cadourile cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.
Clientii CadouriSuveniruri.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara a plati penalitati. Costul returnarii va fi suportat de client, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
CadouriSuveniruri.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si/sau a altor documente incheiate intre parti. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare NU includ cheltuielile de transport.
Nu se pot returna produsele deteriorate de catre client.

Magazin CADOURISUVENIRURI® Toate drepturile rezervate 2022.